Formula 1

Verstappen-Ricciardo, respekt reciprok te Red Bulli

Daniel Ricciardo, Max Verstappen dhe Red Bull, një trekëndesh sportiv i destinuar të finksionojë për një kohë të gjatë. Ky është urimi i pilotit të talentuar holandez, që në prag të nisjes së sezonit të ri deklaroi:

“Edhe pse kemi luftuar ashpër në pistë, Daniel është një djalë i jashtëzakonshëm. Bashkë kemi kaluar momente të mëdha edhe jashtë garave. Shpresoj të jemi shokë skuadre për shumë kohë.”

Verstappen në pjesën e dytë të vitit të kaluar firmosi rinovimin e kontratës me skuadrën e Milton Keynes deri në fund të 2019-ës ndërsa Ricciardos i përfundon në fund të 2018-ës.

“Është e qartë që kur lufton për titullin çështjet për t’u zgjidhur janë të shumta, por në fund të fundit respekti është reciprok. Nëse njëri prej nesh është më i shpejtë, tjetri duhet ta pranojë.”

Në të njëjtën linjë shprehet edhe Ricciardo:

“Nëse ne të dy do të luftojmë për titullin, mendoj se marrëdhënia jonë nuk do të thyhet deri në atë pike, sikurse ndodhi mes Hamilton dhe Rosberg.”

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.