Ligue 1

Vendimi i PSG, GPS lojtarëve që të mos shtojnë peshë

Periudha e festave të fundivitit duket sikur ka vendosur një rregull të pashkruar, ku shumë futbollistë rrezikojnë të humbasin formën e tyre fizike duke shtuar në peshë, e të kthehen në klubet respektive me disa kilogramë më shumë. Por ky nuk duket se do të jetë rasti i lojtarëve të PSG, pasi klubi i sheikut Al khelaifi ka marrë masat që të mos ketë surpiza të tilla të pakëndshme. Klubi  i Parisit ka vendosur të monitorojë lojtarët në mënyrë konstante dhe, ashtu siç raporton e përditshmja franceze “Le Parisien”, i ka pajisur të gjithë ata me disa jelekë që kanë të inkorporuar një GPS që regjistron gjithë aktivitetin e kryer në mënyrë që të kontrollojnë nëse ata kanë respektuar regjimin e stërvitor që i është shpërndarë secilit. Të gjithë lojtarët e Parisit parashikohet të marrin disa ditë pushime, tre ose katër të tilla e pak më shumë për ata që do të udhëtojnë drejt destinacioneve më të largëta, si Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por gjithmonë duke përmbushur planin e përsonalizuar stërvitor. Kujdes të veçantë duhet të kenë me ushqimin, pasi PSG ka vendosur se lojtarëve u lejohet që të peshojnë vetëm një kilogam më shumë kur ata t’i rikthehen rutinës në datën 2 janar.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.