Futboll

Skuadrat B në Itali, Tommasi mbështet idenë

Kandidati për kreun e Federatës Italiane të Futbollit, Damiano Tommasi ka premtuar se do të aprovojë menjëherë propozimin për krijimin e skuadrave B, nëse zgjidhet.

Ish mesfushori i Romës dhe Kombëtares Italiane ka vlerësuar idenë e dhënë për krijimin e skuadrave B dhe ka pranuar se nëse zyrtarizohet si president, do t’i hapë rrugë menjëherë këtij projekti.

“Një nga propozimet më interesante që më ka ardhur, është krijimi i skuadrave B. Mendoj se mund t’i hapim rrugë menjëherë këtij propozimi dhe të gjitha skuadrat e interesuara, të krijojnë ekipin e tyre B. Shembujt për këtë i kemi si nga Spanja, ashtu edhe nga liga të tjera europiane”, tha Tommasi.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.