FA Cup

Sistemi VAR edhe në Angli, do të aplikohet në Brighton – Cristal Palace

Tenkologjia Video Assistant Referee, e njohur ndryshe si sitemi VAR, do të aplikohet edhe në Angli. Madje do të debutojë sonte në sfidën mes Brightonit dhe Crystal Palace në raundit e tretë të FA Cup. Më pas do t’i vijë në ndihmë arbitrit në “English Football League Cup” në takimin e 10 janarit mes Chelsea-t dhe Arsenalit në “Stamford Bridge”.

Sistemi VAR është i pranishëm në Gjermani dhe Itali, por do të përdoret edhe në finalen e FA Cup më 25 maj në Wembley. Bëhet fjalë për një hap të madh përpara edhe në futbollin anglez, që e eksperimentoi përdorimin e VAR-it edhe në miqësoren e nëntorit të kaluar mes Anglisë dhe Gjermanisë.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.