Futboll

Shkëndija vijon përgatitjet në Ohër, të martën miqësore me Pobedën

Shkëndija e Tetovës vijon përgatitjet dimërore në qytetin e Ohrit, ku deri ditën e sotme, skuadra është stërvitur intensivisht, me 2 seanca në ditë.

Tetovarët kanë programuar nesër një test brenda familjes, ndërsa më 16 janar do të luajnë edhe një takim miqësor, përballë Pobedës.

Kjo periudhë po i shërben trajnerit Qatip Osmani për të përgatitur sa më mirë sprintin final drejt titullit kampion, por edhe për të vlerësuar gjendjen e 3 futbollistëve të rinj, të afruar rishtazi në skuadër.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.