Merkato

Roma kërkon të mbushë arkat, El Sharaawy drejt Anglisë

Sirena angleze për Stefan El Sharawy. Sulmuesi italian është rikthyer në nivelin më të mirë këtë sezon me Romën por klubi ka nevojë të shesë të paktën 1 lojtar për t’u rikthyer brenda parametrave të Fair Play Financiar. Për 25-vjeçarin kanë shfaqur interes disa ekipe angleze, mes tyre Arsenal, Southampton dhe West Ham dhe me një ofertë prej 20 mln euro drejtuesit mund të tundohen për të nisur bisedimet për shitjen e El Shaarawyt.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.