Kombetare

Renditja e FIFA-s, Shqipëria ruan “status quo”- në, Kosova zbret 3 vende

Shqipëria mbetet në vendin e 62-të në renditjen e përgjithshme të FIFA-s për muajin dhjetor. Në fakt, kjo ishte e pritshme, pasi që nga renditja e muajit paraardhës, kuqezinjtë nuk kanë zhvilluar ndeshje.

Zbret 3 pozicione Kosova, që tashmë klasifikohet në vendin e 174-t, ndërsa në top 10-she nuk ka asnjë ndryshim, me Gjermaninë që mbetet e para, e ndjekur nga Brazili dhe Portugalia.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.