Futboll

Reali i Madridit përgatit huazimin e Marcos Llorente

Reali i Madridit përgatit huazimin e Marcos Llorente. Kampionët e spanjës po shqyrtojnë mundësinë e largmit të mesfushorit te ndonjë skuadër tjetër në formën e huazimit. Ende nuk është marrë një vendim përfundimtarë, pasi për të realizuar një veprim të tillë, duhet ti pritet konfirmimi nga ana e trajnerit të “Los Blancos” Zinedine Zidane.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.