Kategoria Superiore

Partizani në fluturim për Antalia, priten prurje të reja

Partizani është nisur i cunguar drejt Antalias për fazën përgatitore të janarit, pa Malotën, Krasniqin e Vilën, të lënë jashtë listës, drejtuesit kanë përfshirë disa lojtarë të rinj, duke e çuar në 19 numrin e përgjithshëm të futbollistëve. Gjatë qëndrimit në tokën turke pritet të ketë disa prurje të reja, që më parë duhet të bindit stafin teknik për të qenë pjesë e të kuqve.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.