Boks

Pacquaio duhet të presë, McGregor ka plane të tjera

Kohët e fundit janë shtuar zërat se po negociohet një tjetër ndeshje boksi mes Many Pacquaios dhe Connor McGregorit, por ka qenë vetë ky i fundit që ka deklaruar se ka plane të tjera.

Në një intervistë të dhënë së fundi, McGregor ka deklaruar se karrierën si boksier dëshiron ta lërë në pritje për momentin, sepse ka në plan një ndeshje në MMA.

“Një tjetër duel me Pacquaion? Për momentin kam në plan një tjetër ndeshje, një luftë të vërtetë. Përballja e radhës do të jetë në MMA”, tha McGregor.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.