Kategoria e Parë

Nuk janë rikthyer në skuadër, Bylisi pritet t’i gjobisë

Ndonëse skuadra e Bylisit ka rinisur përgatitjet që më datë 4 Janar, 3 prej futbollistëve nuk i janë bashkuar ende skuadrës. Bëhet fjalë për Franklin Ntepe, Jurgen Vatnikaj dhe Vesel Limaj, të cilët nuk janë paraqitur në grumbullim, për arsye ende të paqarta.

Klubi ballshiot bën me dije se Ntepe pritet t’i bashkohet skuadrës sot, ndërsa paralajmëron se do të ketë edhe masa ndëshkimore për çdo ditë mungesë që kalon.

Gjithashtu ballshiotët shprehen se nuk do të lejojnë largimin e asnjë futbollisti që është nën kontratë me skuadrën e Bylisit dhe se do të përshkallëzojë masat ndëshkimore nëse ata nuk paraqiten në stërvitje.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.