Futboll

Nemanja Matic e dëshironte largimin nga Chelsea

Nemanja Matic e ka kërkuar transferimin e tij tek Man.United. Trajneri i “Djajve të Kuq” Jose Mourinho është shprehur se trasnferimi i mesfushorit në radhët e United u realizuar falë vullnetit të futbollistit. Special One thuri dhe një sërë elozhes në drejtim të Matic duke e cilësuar atë si në element kyc për skemat e tij në repartin e mesfushës.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.