Futboll

Murillo te Valencia, akordi është pranë

Jeison Murillo është shumë pranë kalimit te Valencia. Drejtori Sportiv i Interit, Sabatini gjatë takimit me emisarët e klubit spanjoll ka marrë një ofertë prej 13 milionë Eurosh, 2 më pak se sa cmimi që kishte vendosur Interi dhe operacioni pritet të mbyllet shumë shpejt.

Vetë futbollisti kolumbian do të marrë te Valencia një pagë prej 2 milionë Eurosh në vit.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.