Futboll

Man. City kërkon 10 MLN Euro për Samir Nasri

Manchester City kërkon 10 milionë Euro për Samir Nasri. Citizens në kuadër të operacionit spastrimi, ka hapur dyert për disa futbollistë të cilët i cilësojnë si ta panevojshëm dhe njëri prej tyre është mesfushori francez. Ekipi  francez i Nice ka shfaqur interes për shërbimet e lojtarit, ndërkohë që për të arritur marrëveshjen, klubi anglez kërkon jo më pak se 10 milionë Euro.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.