Futboll

Kur djaloshi De Bruyne ëndërronte Liverpoolin dhe kishte idhull Owen (video)

Sot është një nga futbollistët më të mirë të Manchester City-t, por kur ishte fëmijë kishte ëndërr të luante me Liverpoolin. I referohemi një interviste të dhënë nga Kevin De Bruyne kur luante në akademinë e Gentit në Belgjikë. Si të gjithë fëmijët e tjerë edhe djaloshi Kevin ëndërronte të ishte pjesë e një klubi të madh, si Liverpooli, ndërsa idhull kishte Michael Owen, që në kohën kur është dhënë kjo intervistë luantë pikërisht me “The Reds”. Ku i dihet, ndoshta kjo ëndërr e fëmijërisë mund t’i bëhet realitet.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.