Lajme

Koreja e Veriut do marrë pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore

Koreja e Veriut do të dërgojë një delegacion në Lojërat Olimpike Dimërore 2018, që zhvillohen në Korenë e Jugut në shkurt, thonë zyrtarët nga Seuli.

Ky vendim erdhi pasi 2 vendet u ulën sot në negociata të një niveli të lartë, pas më shumë se 2 vitesh ndërprerje të komunikimit mes 2 Koreve.

Delegacioni do të përfshijë atletë, zyrtarë dhe një grup drejtuesish, ndërsa vendimi u përshëndet edhe nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC), që theksoi se ky është një shembull ideal për të ilustruar ndikimin pozitiv të sportit.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.