Eredivisie

Ka shumë oferta për Younes, por Ajaxi e blindon

Paraqitjet e mira të Amin Younes me Ajax, kanë bërë që lojtari të tërheqi vëmendjen e disa klubeve. Këtë e pranon edhe drejtori Sportiv i holandezëve, ish sulmuesi i famshëm Marc Overmars, i cili mendon se sulmuesi pavarësisht se është 24-vjeç mund të konsiderohet një ekspert i vërtetë. Megjithatë Ajax nuk dëshiron ta humbasë lojtarin, me drejtuesin 44-vjeçar që kërkon ta “blindojë” me një kontratë të re talentin e tyre.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.