Kategoria e Parë

Julian Ahmataj merr drejtimin e Burrelit

Pak kohë më parë Julian Ahmataj dha dorëheqjen nga pankina e Korabit, por shumë shpejt ka gjetur një tjetër klub për të vijuar karrierën.

Ish mbrojtësi anësor elbasanas është emëruar trajner i skuadrës së Burrelit, që militon gjithashtu në Kategorinë e Parë.

Burreli ndodhet në vendin e fundit të renditjes, në grupin e tij, me vetëm 6 pikë në 12 takime të luajtura.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.