Gossip

Elsa Hosk, modelja seksi e Victoria’s Secret, është tifoze me Chelsea-in e Contes

Elsa Hosk është një ish basktebolliste suedeze e cila tashmë është një nga engjëjt e Victoria’s Secret. Ajo e la shumë herët sportin e basketbollit për t’iu përkushtuar pikërisht modelingut, aty po korr suksese të shumta. Elsa në pasarelë është thjeshtë fantastike dhe të lë pa fjalë pasi zotëron një fizik të jashtëzakonshëm. Super seksi dhe me linja perfekte, Hosk është një nga tifozet me speciale të Chelsea-it. Ajo është një fanse e kampionëve në fuqi të Anglisë dhe shpeshherë mbështet skuadrën e Antonio Contes.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.