Gossip

Daiana Sombra, ja çfarë ndodh kur i përkushtohesh gjimnastikës

Daiana Sombra është një vajzë argjentinase që nuk i ka mbushur të 20-at dhe që ëndërron të bëhet modele dhe aktore e famshme. Karriera e saj është në ngjitje, duke parë që së fundmi është votuar edhe si mbretëresha e fitnesit nga lexuesit e të përditshmes “Ole”. Ushtrimet në palestër e kanë ndihmuar të fitojë forma bombastike sidomos në fundshpinë, që është dhe arma e saj më e fortë.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.