Futboll

Çudia në Japoni, 50-vjeçari Miura rinovon kontratën me Yokohaman

Pas pak më shumë se një muaji do të mbushë 51-vjeç, por Kazuyoshi Miura nuk ka ndërmend të varë këpucët në gozhdë. Sulmuesi japonez, i cili ka luajtur për një sezon edhe me Genoan në Itali në vitet ’90, ka rinovuar edhe për një vit kontratën me Yokohaman, skuadër që militon në Serinë B japoneze. Miua është pjesë e këtij klubi që nga viti 2005. Zyrtarizimi u bënga vetë drejtuesit e skuadrës. Për Miuran ku do të të jetë sezoni i 33-të në karrierë si profesionist.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.