Serie A

Brandt, objektivi i Milanit për merkaton

Milani hedh sytë nga Bundesliga për përforcimin e radhës. Sipas mediave italiane, drejtori sportiv i kuqezinjve, Mirabelli do të udhëtojë drejt Gjermanisë për të vëzhguar nga afër Julian Brandt të Bayer Leverkusen. Edhe pse 48-vjeçari e mohon se do të shkojë për merkato, në Itali janë të bindur se synimi i drejtuesit është i qartë. Gjithsesi 21-vjeçari i “Aspirinave” do të jetë një objektiv kryesor për klubin milanez gjatë merkatos së verës, pasi vështire se Milani mund të bëjë një blerje të tillë në janar.

 

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.