Gossip

Beyonce, 1.5 milionë euro për të kënduar në dasmën e Bale

Futbollisti i njohur Gareth Bale ka vendosur që të martohet së shpejti në Itali dhe kërkon që “ylli” i muzikës pop, Beyonce të këndojë në dasmën e tij. Ndonëse ende nuk e ka përcaktuar kohën dhe vendin, ai ka menduar fillimisht për muzikën, e cila do të argëtojë të ftuarit. Pjesë e saj mendohet të jetë edhe këngëtarja Beyonce, jo si e ftuar, por si këngëtare.

“The Sun” shkruan se këngëtarja amerikane ka kërkuar hiç më pak se 1.5 milionë euro për të performuar në dasmën e Gareth Bale. Një vlerë e tillë duket të jetë e përballueshme për futbollistin e Realit, i cili thuhet se ka nisur negocimin me këngëtaren 36-vjeçare.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.