Futboll

Barcelona, Valverde kërkon Martinez

Te Barcelona vijon projektimi i skuadrës së re për sezonin e ardhshëm dhe një ndër objketivat që priten të arrihen shumë shpejt është mbrojtësi i Real Sociedad, Inigo Martinez.

Futbollisti është kërkuar me cdo kusht nga trajneri Ernesto Valverde, që kërkon të përforcojë mbrojtjen dhe Barcelona po përgatitet që të paguajë klauzolën e tij prej 32 milionë Eurosh, pasi Real Sociedad nuk është i gatshëm të negociojë për shitjen e futbollistit.

 

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.