Ligue 1

Balotelli do qëndrojë te Nice, e konfirmon presidenti

Presidenti i Nice, Jean-Pierre Rivere përgëjeshtroi një largim të mundshëm të Mario Balotellit në merkaton e janarit. Numri një i klubit francez deklaroi se pavarësisht performancës së fundit të sulmuesit, ai nuk është në shitje. 60-vjeçari theksoi se është e pamundur që 27-vjeçari të largohet, pasi është pjesë e rëndësishme e projektit të skuadrës dhe ndihma e tij është shumë e vlefshme. Ai tha se Balotelli dhe klubi kanë një histori dhe lidhje të bukur mes tyre, të cilën nuk ka ndërmend ta prishë.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.