Gossip

Ambra Vitiello, opinionistja sportive që po çmend rrjetin

Format e saj “të rrezikshme”, sikurse i etiketon GQ Italia, po çmendin rrjetin. Ambra Vitiello vjen me një set të ri fotografik, ku dallohet qartë bukuria e veçantë mesdhetare. Viti 2018 nis në shenjën e modeles napolitane, finaliste e Miss Italia, e afirmuar edhe si opinioniste sportive, së fundmi në Tiki Taka, në Italia 1, por tani vjen me një projekt të ri, si bashkëprezantuese në një emision kushtuar sportit.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.