Eredivisie

Ajaxi zgjedh trajnerin e ri, zyrtarizon Erik te Haag

Erik ten Hag është trajneri i ri i Ajaxit të Amsterdamit. Lajmi u zyrtarizua nga vetë klubi në faqen zyrtare. Ish trajneri i Utrecht do të fillojë nga puna në krye të harkëtarëve në ditët e para të muajit janar. Erik ten Haag ka firmosur me një Ajaxin një kontratë deri në 30 qershor të vitit 2020.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.