Merkato

3 “big” në Premier League duan Pellegrinin e Romës

Chelsea, Manchester United dhe Manchester City janë vendosur në gjurmët e yllit të Romës, Lorenzo Pellegrini. 21-vjeçari me paraqitjet e tij ka tërhequr vëmendjen e shumë klubeve të mëdha në Europë, veçanërisht në Premier League, me 3 skuadrat e sipërpërmendura, që janë gati të duelojnë me njëra-tjetrën për italianin. Kartoni i Pellegrini vlerësohet rreth 21 milionë stërlina, shifër kjo mëse e përballueshme nga 3 gjigandët anglez.

To Top

Njoftim

DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë ende një dekoder apo modul të vjetër Tokësor SD, se duhet ta ndrrojnë patjetër me dekoder flyBOX ose T2 HD. E përfitoni falas me abonim Familjar ose Premium 12 mujor.

Pas proçesit të kalimit në T2, abonentët e tjerë me dekodera Tokësorë HD ose flyBOX, duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të kanaleve.DigitAlb njofton abonentët në zonën e Tiranës, Kamzës, Vorës dhe Durrësit, të cilët kanë dekoder Tokësor HD ose flyBOX, dhe ju shfaqen probleme me sinjalin apo listimin e kanaleve, se duhet të bëjnë PATJETËR Rikthim në Gjëndje Fillestare të Dekoderit, për të marrë renditjen e re të tyre.